Kalanovićkine jabuke pojeli crvi

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalanovićkine jabuke pojeli crvi

Potpredsednica Vlade Srbije i član Predsednistva Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Verica Kalanović otvorila je danas novoasfaltirani put dužine 1,5 kilometar u selu Konjuva, kod Kuršumlije.

Kalanovćeva je okupljenim građanima obećala da će put biti i do kraja asfaltiran i da će kuršumlijska sela biti povezana sa opštinom Blace.

Nikolić: Vodićemo politiku Miloša Obrenovića (VIDEO)

Dinkić: Mladenovac kao Kragujevac (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
LSV: Regulisati poljoprivredu i subvencije

U organizaciji URS iz Kuršumlije, nekoliko desetina građana Kuršumlije je organizovano automobilima došlo u selo Konjuva da bi dočekali potpredsednicu Vericu Kalanović, dok je, prema procenama dopisnima agencije Beta, iz tog sela prisustvovalo svega nekoliko meštana.

Kalanovićeva je upitala meštane da li se sećaju šta je ona njima obećala, a šta oni njoj, na šta su joj meštani odgovorili da su joj obećali jabuke, ali da su jabuke pojeli crvi.

"Opštini Kuršumlija je neophodna putna infrastruktura, mi ćemo asfaltirati ovaj put do kraja ali i druge puteve. Dragi prijatelji, nadam se da sledeći put kad budem došla da ponovo otvorim ovaj put put, jabuke neće da pojedu crvi", rekla je Kalanovićeva.

Okupljenima se obratio i meštanin sela Konjuva Branimira Kosotić koji je kazao da je prošlo 28 godina od kako je urađen projekat za asfaltiranje tog puta.

Verica Kalanović i lider URS Mlađan Dinkić obišli su danas pogon Simpo-Šik.

(S media, Beta, foto: ujedinjeniregionisrbije.rs)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalanovićeva otvorila 1,5 km puta

Izvor: B92, 23.Apr.2012

Kuršumlija -- Član Predsedništva URS Verica Kalanović otvorila je novoasfaltirani put dužine 1,5 kilometar u selu Konjuva, kod Kuršumlije...Ona je okupljenim građanima obećala da će put biti i do kraja asfaltiran i da će kuršumlijska sela biti povezana sa opštinom Blace...Prema saopštenju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.