KRKOBABIĆ: DINKIĆEV ZAKON JE TERORISTIČKI AKT!

Izvor: Kurir, 30.Jun.2011, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRKOBABIĆ: DINKIĆEV ZAKON JE TERORISTIČKI AKT!

BEOGRAD - Ne bira reči! Potpredsednik PUPS Milan Krkobabić rekao je juče da će izmenjeni Zakon o finansiranju lokalne samouprave, zahvaljujući kojem će sledeće godine nastati „rupa“ u budžetu od 40 milijardi dinara, najteže pogoditi penzionere i ostale ugrožene socijalne grupe. Da bi pojačao utisak, Krkobabić je dodao prefiks - „teroristički“!

BEOGRAD - Ne bira reči!

Potpredsednik PUPS Milan Krkobabić rekao je juče da će izmenjeni Zakon o finansiranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lokalne samouprave, zahvaljujući kojem će sledeće godine nastati „rupa“ u budžetu od 40 milijardi dinara, najteže pogoditi penzionere i ostale ugrožene socijalne grupe. Da bi pojačao utisak, Krkobabić je dodao prefiks - „teroristički“!

Član Predsedništva URS Miroslav Čučković kaže da je Krkobabić teško uvredio narodne poslanike, koalicione partnere i građane.

- Milan Krkobabić je Skupštinu i građane Srbije nazvao teroristima. Uvredio je ne samo najviše predstavničko telo, već i više od pola miliona građana koji su dali svoj potpis za taj zakon - navodi Čučković i dodaje:

- Da li on to i Palmu i Dačića naziva teroristima? Je li on to s teroristima u koaliciI sam gradonačelnik Beograda podržava ovaj zakon, čak je dao doprinos njegovom pisanju. Da li on i svog gradonačelnika Đilasa naziva teroristom? - pita Čučković i poručuje:

- Krkobabić mora da se izvini svima: Narodnoj skupštini, građanima, koalicionim partnerima i da povuče svoju izjavu!

Milan Krkobabić se juče uporno nije javljao na brojne telefonske pozive novinara Kurira.

Dinkić: Ukinuti upravne odbore

Ujedinjeni regioni Srbije predložiće ukidanje upravnih odbora. Predlog URS je i da Vlada uopšte ne bira direktore javnih preduzeća, najavljuje predsednik URS Mlađan Dinkić. Umesto upravnih odbora, trebalo da postoje samo nadzorni odbori, preko kojih bi država kontrolisala rad javnih preduzeća.

Dinkić je uveren da će u Srbiji izbori na svim nivoima biti raspisani odjednom i da će najverovatnije biti održani u aprilu ili maju iduće godine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.