Izveštaj sa Izbora u Srbiji

Izvor: BKTV News, 16.Mar.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izveštaj sa Izbora u Srbiji

13.59 – Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije za gradonačelnika Beograda Suzana Grubješić glasala je u beogradskoj opštini Palilula. Grubješić je izašla na glasanje na biračkom mestu 14, saopštio je URS.
 

13.49 – Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Nemanja Šarović glasao je na biračkom mestu 10, u Elektrotehničkoj školi u beogradskoj opštini Stari grad. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Šarović je na glasanje izašao u prepodnevnim časovima, saopštila je Informativna služba SRS.
13.42 – Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković glasao je u Mesnoj zajednici Blagoje Parović na Čukarici. Drašković je glasao oko 13.30 časova na biračkom mestu 26, sa suprugom Danicom.
13.35 – Zamenik predsednika Ujedinjenih regiona Srbije Veroljub Stevanović glasao je jutros u 10 časova na biračkom mestu 24, u Kragujevcu. Stevanović je glasao u osnovnoj školi “Moma Stanojlović”.
13.30 – Nosilac izborne liste Pokreta Dveri, Boško Obradović, glasao je u Vatrogasnom domu u Čačku na biračkom mestu broj 2. Na glasanje je izašao zajedno sa suprugom i troje dece.
13.29 – Kandidat LDP za gradonačelnika Beograda Željko Ožegović glasao je danas na biračkom mestu u Novom Beogradu, saopštio je LDP. Ožegović je glasao u prepodnevnim časovima.
13.25 – Potpredsednik Demokratske stranke i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić glasao je u 11.15 časova, na biračkom mestu 177, u Novom Sadu. Pajtić je na glasanje, u prostorije Mesne zajednice “Prva vojvođanska brigada”, došao sa suprugom Vesnom.
13.23 – Nosilac liste koalicije SPS-PUPS-JS za izbore u Skupštini grada Beograda Milan Krkobabić glasao je danas na biračkom mestu 81 u Domu zdravlja Novi Beograd. Krkobabić, koji je i zamenik predsednika PUPS-a, izašao je na glasanje u 09.30 časova, saopštio je Gradski odbor SPS Beograda.
13.22 – Predsednik izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije Branko Ružić glasao je danas na Čukarici. Ružić je nešto posle 13 časova glasao na biračkom mestu tri, na Šumarskom fakultetu.
13.19 – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak glasao je danas nešto posle 12 sati u Novom Sadu. Čanak je glasao na biračkom mestu 133, u OŠ “Đorđe Natošević”.
13.12 – Liberalno demokratska partija ukazala je na nepravilnosti tokom izbora na biračkom mestu 13 u Zemunu, gde je, kako navode u saopštenju, jutros jedan pripadnik MUP Srbije legitimisao građane odbijajući da se skloni s biračkog mesta. Kako LDP navodi u saopštenju, nešto posle 9 sati jutros, na biračkom mestu 13 u Zemunu, pripadnik MUP Srbije stajao je u zgradi u kojoj se nlazi biračko mesto, legitimisao građane koji su došli da glasaju i odbijao da se skloni s biračkog mesta, što je inače dužan po zakonu da učini.
12.59 – Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je da današnji izbori za Skupštinu Srbije na severu Kosova protiču mirno i bez incidenata.
Bojić je u izjavi Tanjugu rekao da nije zabeležen nijedan incident i da se patrole kosovske policije nalaze u blizini biračkih centara na severu Kosova i Metohije.
Izvor: Tanjug
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Šarović: SRS će biti žestoka opozicija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2014

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Nemanja Šarović izjavio je danas da se nada da građani nisu podlegli pritisku da je sve gotovo, već da su izašli na izbore u velikom broju i da je siguran da će SRS posle izbora biti žestoka i jedina opozicija vlastima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.