US Open: Nina je bila tako blizu glavnog žreba…

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Nina je bila tako blizu glavnog žreba…

Srpska teniserka povela je u finalnoj rundi kvalifikacija za grend slem u Njujorku, ali nije uspela da ostvari pobedu

Nina Stojanović bila je na korak od glavnog žreba US Opena, ali je ipak poražena u poslednjoj rundi kvalifikacija.

Srpska teniserka je dobila prvi set, u taj brejku drugog imala i vođstvo 4:0, pa 5:1 i servis, ali je ipak zaustavljena. Njena rivalka je nakon toga uspela da veže šest poena u nizu, izjednači rezultat, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i u potpunosti napravi preokret.

Amerikanka Tejlor Taunsend slavila je u tri seta rezultatom 3:6, 7:6 (7:5), 6:1.

Srbija će tako na US Openu, koji startuje u ponedeljak rano ujutro po srednjeevropskom vremenu, imati dve predstavnice u glavnom žrebu - Ivanu Jorović i Aleksandru Krunić.

Jorovićeva će se u prvoj rundi sastati sa Igom Svjontek iz Poljske, koja je 49. Na WTA listi, dok će Aleksandra Krunić odmeriti snage sa Jelenom Ostapenko.
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis,   Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Srbija na US Openu ipak samo sa jednom teniserkom

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019

Srbija će nažalost na US Openu imati samo jednu predstavnicu u ženskom singlu, Aleksandru Krunić. Njena sunarodnica Nina Stojanović je eliminisana u poslednjem kolu kvalifikacija u noći između petka i subote.. Kvota u MaxBetu na pobedu Pera protiv Hurkača je 2.15.. Bolja od Stojanoviće bila...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.