US Open: Đoković završio posao, sada čeka Mareja ili Congu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Đoković završio posao, sada čeka Mareja ili Congu

Novak Đoković je bez mnogo problema savladao Filipa Kolšrajbera sa 6:1, 7:5, 6:4 i plasirao se u četvrtfinale US Opena, gde će igrati sa pobednikom meča Endi MarejŽo Vilfred Conga.

Srpski as je po peti put lako izašao na kraj sa Nemcem. Prvi reket sveta je u prvom setu prepustio protivniku samo jedan gem, potom je u drugom uspeo da izbegne taj-brejk, da bi u trećem setu bio za nijansu bolji, čime je izborio 22. uzastopni plasman među osam najboljih tenisera kada su u pitanju gren slem turniri.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: US Open,   Novak Đoković,   Nju Jork

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOLE U ČETVRTFINALU: U tri seta "preslišao" Kolšrajbera!

Izvor: Press, 01.Sep.2014

Ðoković nezadrživo grabi ka drugoj tituli u Njujorku, gde je prethodno slavio 2011. godine. Ni 25. teniser sa ATP liste nije predstavljao ozbiljnu prepreku za srpskog asa, koji je do večeras lako i sigurno dobio Argentinca Švarcmana, Francuza Matjea i Amerikanca Kverija...Ðoković je bio raspoložen...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.