US OPEN: Ispao u singlu, ostao mu dubl. Lajović sa Cicpasom prošao u osminu finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Ispao u singlu, ostao mu dubl. Lajović sa Cicpasom prošao u osminu finala

Srpsko-grčka kombinacija slavila u tri seta.

Dušan Lajović u singlu nije mogao preko Džona Iznera da se plasira u osminu finala Ju Es Opena, ali je u dubl konkurenciji uspeo da dođe do te faze takmičenja. Srpski teniser je u paru sa Stefanosom Cicipasom uspeo da savlada Britanca Kamerona Norija i Argentinca Dijega Švarcmana u tri seta (3:6, 6:4, 6:1) za nešto manje od 100 minuta.

US OPEN: Izner >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slomio Lajovića posle dva taj-brejka i 34 as udarca (FOTO)

US OPEN: Nadal posle ŽESTOKE borbe savladao Kačanova (FOTO)

Britanac i Argentinac uspeli su da dođu do prvog seta pošto su dva puta uspeli da oduzmu servis Lajoviću i Cicipasu. Srpko-grčka kombinacija trgla se u drugom setu i brejkom u devetom gemu uspela da dođe do izjednačenja. Odlučujući set nije doneo mnogo borbe pošto su Lajović i Cicipas napravili tribrejka i furiozno rešili set i meč u svoju korist.

SAD JE SVE JASNO: Poznat termin Novakovog meča protiv Gaskea! (FOTO)

U osmini finala Dušan Lajović i Stefanos Cicipas igraće protiv Britanca Dominika Inglota i Hrvata Franka Škugora koji su bili bolji maksimalnim rezultatom od Linšteda i Rama.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.