US OPEN: Furiozna partija NOVAKA za finale protiv Del Potra! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2018, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Furiozna partija NOVAKA za finale protiv Del Potra! (FOTO)

Igrao je kao mašina!

Novak Đoković je u finalu US OPENA! Fantastičnom partijom protiv Keia Nišikorija u polufinalu otvorenog prvenstva Amerike, srpski teniser je sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:2) savladao Japanca i rezervisao kartu za duel protiv Huana Martina Del Potra. Prethodno je Argentinac savladao Rafaela Nadala, pošto je Španac predao meč posle problema sa kolenima.

Nije bilo dileme oko pobednika u ovom duelu... Novak je od samog starta pokazao a je psihički spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sa 6:3 uz brejk rešio prvi set u svoju koist. U drugom setu viđena je veća borba, ali je Novak uspeo da oduzme jedan seris Japancu i slavi u tom delu igre sa 6:4.

🎾 Novak Djokovic se instala en la gran final del US Open tras vencer en tres sets a Kei Nishikori (6-3, 6-4 y 6-2)

Peleará por el título vs Juan Martín Del Potro pic.twitter.com/C4fVdxFcYO

— TDN (@tdn_twit) September 8, 2018

U poslednjem trećem setu Đoković je počistio Nišikorija sa terena! Sa dva brejka otklonio je svaku dilemu oko finaliste ovog turnira i sa 6:2 trijumfovao u ovom duelu.

Đoković će u nedelju izaći na teren protiv Huana Martina Del Potra uborbi za Gren Slem trofej. Ovo će biti prilika za Novaka da se revanšira Argentincu za poraz od pre dve godine na Olimpijskim igrama u Riu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.