Serena igra na US openu, ATP i WTA saopštili datum nastavka sezone

Izvor: B92, 17.Jun.2020, 16:58

Serena igra na US openu, ATP i WTA saopštili datum nastavka sezone

Serena Vilijams, po mnogima najbolja teniserka svih vremena, saopštila je da će igrati na US openu od 31. avgusta do 13. septembra.

Iskusni američka teniserka podržala je Teniski savez Sjedinjenih Američkih Država i igraće u Njujorku.

"Ne mogu da dočekam da zaigram u Njujorku. Mislim da će USTA da uradi sve kako bi obezbedio da sve prođe sjajno i bezbedonosno", rekla je Serena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Podsećamo, mnogi teniseri iz vrha ne žele da igraju u Njujorku, a među njima su Novak Đoković i Rafael Nadal, kao i Simona Halep koja je prva zvanično saopštila da neće igrati van Evrope.

Između ostalog ATP je potvrdio kalendar za ovu godinu. Prvi turnir u okviru ove organizacije odigraće se u 14. avgusta u Vašingtonu. Takođe, Rolan Garos je pomeren za nedelju dana i krenuće 27. septembra.

WTA sezona nastaviće se 3. avgusta u Palermu.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.