Pljuskovi odložili žensko polufinale na US Openu

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljuskovi odložili žensko polufinale na US Openu

Borbe za finale stoga su zakazane za večeras. U obe konkurencije u singlu

Priroda ne bira trenutak. Obilne kiše koje su sinoć zahvatile Njujork odložile su susrete između Serene Vilijams i Roberta Vinči, te Simone Halep i Flavije Penete u polufinalu ženskog singla na Otvorenom prvenstvu SAD. Stoga će se borba za finale na poslednjem grend slemu sezone - i u muškom i u ženskom singlu - voditi večeras s tim da će dame prve na teren. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Duel Penete i Halepove trebalo bi da počne u 17 sati po srednjoevropskom vremenu, a onda bi redom išli mečevi Vilijams - Vinči, pa u muškoj konkurenciji Novak Đoković - Marin Čilić, te Rodžer Federer - Sten Vavrinka.

MOZZART KVOTE ZA US OPEN

Inače, izveštač Sportskog žurnala Vlada Todorović već je obavio nekoliko razgovora sa veoma uglednim teniskim stručnjacima, koji su prognozirali da će finale u konkurenciji dana igrati Serena Vilijams i Simona Halep, a u muškom singlu Novak Đoković i Rodžer Federer.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: US Open,   Nju Jork

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.