Kaća Bogićević: Razmzili su me u TLZP

Izvor: Scandal.rs, 09.Okt.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća Bogićević: Razmzili su me u TLZP

Mlada glumica Katarina Bogićević, koja se proslavila u seriji „Folk” na „Prvoj“ televiziji učestvovaće u drugom serijalu takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato”. S obzirom na to da je najmlađa takmičarka, ove sezone postala je miljenica produkcije i bukvalno joj svi povlađuju. Kako i sama tvrdi jedva čeka da počne takmičenje, a tremu uopšte nema.

- Nemam tremu, jer ja sam neko ko je od svoje četvrte godine na sceni, a ovo mi je jedna velika zabava >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i jedva čekam da šou počne. Prva sezona je bila fantastična!

- Obožavala sam iz nedelje u nedelju da gledam Anu Kokić, Saru Jovanović, Tamaru Dragičević, ma svi su bili sjajni. U produkciji me maze i paze, pa se plašim da će me razmaziti - rekla je Katarina, koja će u prvoj epizodi imitirati Tošeta Proeskog.

Izvor: Alo!

Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.