Zvanično - Siti dobio prvo pojačanje, stiže narednog leta! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Siti dobio prvo pojačanje, stiže narednog leta! (video)

Posao ugovoren.

Mančester siti je povezivan sa brojnim fudbalerima širom sveta, a "Građani" uveliko traže odgovarajuća pojačanja.

I dok mediji licitiraju velikim imenima, Siti je danas već obavio svoj prvi posao za naredno leto.

Golman Kolumbus Krua iz MLS lige Zek Stiven postaće novi član Mančester sitija narednog leta, potvrdio je klub iz Amerike.

📰 News: #CrewSC reaches historic 2019 Secondary Transfer Window agreement with @ManCity >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << for goalkeeper @zackstef_23. // #mancity

➡️ https://t.co/o3PvfHNQ93 pic.twitter.com/FGJwY5zYrE

— Columbus Crew SC (@ColumbusCrewSC) 11. децембар 2018.

U pitanju je 23-godišnji čuvar mreže koji je upisao šest nastupa za reprezentaciju Sjedinjenih američkih država, a pre Kolumbusa nastupao je za nemački Frajburg čiju je omladinsku školu i prošao.

Cena transfera nije otkrivena, ali je klub istakao da je u pitanju "klupski rekord", kao i da je oboren rekord što se tiče golmana u MLS ligi.


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NA IVICI KATASTROFE! Turci NIŠANE Amere, POKOLJ u Manbidžu: PROKSI-RAT NA POMOLU (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 19:14

Lokalni mediji javljaju, a prenosi Fars News o žestokom ratu koji besni između džihadističkih trupa koje podržavaju Turci i kurdskih Sirijskih demokratskih snaga (SDF) koje podržava Amerika...Fars News navodi da su pro-turski džihadisti odabrali džamije u Manbidžu kao svoja glavna uporišta,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.