Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2017, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Benfika dovela još jednog Srbina (FOTO)

Benfika je poslednjih godina angažovala veliki broj srpskih igrača, a tu tradiciju je nastavila i u ovom prelaznom roku.
Novi igrač Benfike je Mile Svilar, a ‘orlovi’ su na društvenim mrežama potvrdili da je posao okončan i da će talentovani golman narednih godina biti deo najtrofejnijeg portugalskog kluba.
✍️ #SvilarAnnounced pic.twitter.com/YSGhLwVHI6
— SL Benfica (@SLBenfica) August >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 28, 2017

Mile Svilar se razvijao u omladinskom pogonu Anderlehta, a stučnjaci predviđaju da je pred njim svetla budućnost. Njegov otac je čuveni golman Ratko Svilar, legende novosadske Vojvodine bivši jugoslovenski reprezentativac, koji je ostavio dubok trag u belgijskom fudbalu. Čak 16 godina je branio za Antverpen, a po okončanju igračke karijere u svojoj 46 godini ostao da živi u Belgiji.
The post ZALOG ZA BUDUĆNOST: Benfika dovela još jednog Srbina (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.