Vilanovin sin: Hvala svima na podršci, sve će biti dobro

Izvor: Blic, 20.Dec.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilanovin sin: Hvala svima na podršci, sve će biti dobro

Adria Vilanova, sin trenera Barselone Tita, zahvalio se svima na porukama podrške koje stižu sa svih strana sveta nakon što je otkriveno da se njegovom ocu vratio tumor.

Vilanovi senioru se vratio tumor pljuvačnih žlezda koji mu je već bio odstranjen krajem novembra prošle godine. Vest o povratku bolesti šokirala je sportsku javnost, a Titov sin Adria se tim povodom oglasio na Tviteru.

"Hvala mnogo svima za poruke podrške, sve će biti u redu, pozdrav", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napisao je mlađi Vilanova na popularnoj društvenoj mreži.

Adria se bavi fudbalom i naravno, igra za kadete Barselone.

Povezane vesti: Real: Želimo Vilanovi brz oporavak, ljudski život je najvažniji Poruke podrške stižu Vilanovi sa svih strana: Drži se, Tito!
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.