VAR cirkus u Torinu, Ronaldo odveo Juventus do pobede! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAR cirkus u Torinu, Ronaldo odveo Juventus do pobede! (video)

Smešni penali, na kraju posle tri gledanja VAR-a, Juve pobedio sa 2:1. Sampdoriji poništen opravdano gol u nadoknadi...

Ronaldu se baš žurilo, pošto je spasao Juve poraza u Bergamu, Portugalcu je bilo potrebno dva minuta da se opet upiše u strelce, njegov 13. gol u sezoni.

Prošao je Salu, pogodio suprotan ugao, Audero, inače golman Juventusa na pozajmici je dotakao loptu, nije bilo dovoljno.

Gooaaallll Cristiano Ronaldo in the 2nd minute🔥❤️ pic.twitter.com/ytKR0o6PX2
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
— Cristiano Ronaldo (@TeamRonaldo) 29. децембар 2018.

Juventus je igrao visoki presing prvih 15 minuta, imao šansu i preko Dibale posle izleta Kjelinija na protivničku polovinu, ali je Sampdorija sredinom prvog dela došla do daha.

Par puta su pretili, a onda je sudija Valeri na asistenciju VAR, svirao penal za goste, Džan je skočio, lopta ga je pogodila u rame, kako su tvrdili domaći, odnosno u ruku, kako je smatrao Valeri posle odgledanog snimka. Zaista čudna odluka, ali Kvaljarela je neumoljiv protiv bivšeg kluba, 1:1.

| 📺 |

This was the VAR decision against Emre Can for handball...

Slightly harsh on Juve?🤔 pic.twitter.com/1YMoRomMpX

— Eleven Sports (@ElevenSports_UK) 29. децембар 2018.

To je šokiralo Juve, ni iz čega, Đenovljani su stigli do izjednačenja, do kraja poluvremena nervozni Juventus, još jedan dobar pokušaj Dibale, ali je Audero bio odličan.

Nastavak je doneo mnogo uzbuđenja. Kaprari je imao šansu da zaledi "Alijanc", posle toga su se ređale prilike za Juventus, Audero je spasao par zicera, Matuidi je šutirao, pa onda Ronaldo pogađao prečku, a zatim je Valeri pokazao na belu tačku.

Ferarija je pogodila lopta u ruku, Valeri je pokazao na belu tačku, a onda opet gledao VAR i potvrdio odluku. Ronaldo postiže 14. gol u sezoni, 2:1 za Juventus, čini se da je sudija shvatio šta je napravio u prvom delu, pa je požurio sa kompenzacijom, čini se da ni ovo nije bila dobra odluka izgubljenog sudije iz Rima.

Nije se predavala Sampdorija, Kvaljarela je stavljao na muke odbranu šampiona.

Bilo je još prilika na obe strane, a onda šok u nadoknadi, Rikardo Saponara pogađa za 2:2, ponovo VAR, ovoga puta je sudija Valeri pogodio, bio je ofsajd, pa je Juventus stigao do pobede i +12, iako Napoli ima meč manje.

90+4' The referee rules out the Saponara goal after consulting with VAR! #JuveSamp #ForzaJuve pic.twitter.com/CmVxoaNTiy

— Juventus Football News (@juventusfcfn) 29. децембар 2018.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vratio se! Sergejeva "raketa", jedan od golova sezone! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018

To je pravi Sergej, Milinković Savić fantastičnim golom izjednačio rezultat protiv Torina!..Konačno je našao formu, novi gol i to kakav, Laciju je doneo nadu, sada je 1:1 na "Olimpiku" videćemo mogu li do pobede, ali nema sumnje da je ovo jedan od golova sezone...MILINKOVIC-SAVIC WITH A STRIKE!!...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.