Ups! Trampova ćerka čestitala premijeru izmišljene države FOTO

Izvor: B92, 23.Jul.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ups! Trampova ćerka čestitala premijeru izmišljene države FOTO

Ivanka Tramp, ćerka predsednika SAD Donalda Trampa, uputila je danas na Tviteru poruku Borisu Džonsonu, novom premijeru Ujedinjenog Kraljevstva, ali je čestitajući mu na novoj funkciji napravila veliku grešku pa je novog premijera smestila u izmišljenu državu, "Ujedinjeni Kingston".

"Čestitam, Borise Džonsone, što ste postali novi premijer Ujedinjenog Kingstona", napisala je Ivanka koja inače radi kao savetnica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svog oca.

Naravno, trebalo je da napiše "Ujedinjenog Kingdoma"

Kingston je, inače, glavni grad Jamajke. Kako su objavili Politico.eu i brojni korisnici Tvitera, ćerka šefa Bele kuće je ubrzo nakon pobede Džonsona na unutarstranačkim izborima u Londonu tvitovala da Džonsonu čestita, ali je napravila ozbiljnu grešku, koju je ubrzo prokomentarisao veliki broj ljudi na ovoj društvenoj mreži.

Većina objava bile su šale na račun Ivanke i njenog oca Donalda Trampa. Nakon toga Ivanka je ispravila svoju objavu, ali u komentarima je korisnici ove društvene mreže podsećaju da "internet nikada ne zaboravlja".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanka Tramp čestitala novom premijeru "Ujedinjenog Kingstona"

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2019

VAŠINGTON - Ivanka Tramp, kćerka predsjednika SAD Donalda Trampa, uputila je danas na Twitteru poruku Borisu Džonsonu, novom lideru Konzervativne partije koji će sutra od Tereze Mej preuzeti dužnost premijera Velike Britanije, odnosno čestitku što će postati, kako je navela, "novi premijer Ujedinjenog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ivanka Tramp napravila gaf čestitajući Borisu Džonsonu

Izvor: Danas, 23.Jul.2019

Ivanka Tramp, kćerka i savetnica predsednika Sjedinjenih Američkih Država čestitala je Borisu Džonsonu imenovanje na funkciju "novog premijera Ujedinjenog Kingstona". Članak Ivanka Tramp napravila gaf čestitajući Borisu Džonsonu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.