Twitter ukida limit od 140 znakova, ali za direktne poruke

Izvor: Economy.rs, 14.Jun.2015, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter ukida limit od 140 znakova, ali za direktne poruke

Ovo je značajna promena u načinu na koji Twitter funkcioniše jer su od svog osnivanja ograničili sve objave na 140 znakova. Pravilo stupa na snagu u julu.

Do sada je sve na Twitteru bilo ograničeno na 140 znakova, ali sada su odlučili da promene svoja pravila. Bar delimično.

Postoje dva načina na koji možete komunicirati na Twitteru: javni tvitovi koje vide osobe koje vas prate i direktne poruke kojima komunicirate >> Pročitaj celu vest na sajtu Economy.rs << direktno s određenom osobom. Objave i direktne poruke ne smeju da sadrže više od 140 znakova.

No, od jula Twitter će maknuti ograničenje od 140 znakova za direktne poruke. Objavio je to Twitterov menadžer Sachin Agarwal i dodao da nema planova za uklanjanje ograničenja broja znakova za javne objave.

Direktne grupne poruke uvedene su ranije ove godine i omogućavaju korisnicima da vode privatne razgovore, a mogu se i slati fotografije kao i tvitovi. (Economy.rs, 14. jun 2015.)

Nastavak na Economy.rs...






Povezane vesti

Twitter će ukinuti limit od 140 znakova, ali za direktne poruke

Izvor: B92, 14.Jun.2015

Ovo je značajna promena u načinu na koji Twitter funkcioniše jer su od svog osnivanja ograničili sve objave na 140 znakova. Pravilo stupa na snagu u julu...Dosad je sve na Twitteru bilo ograničeno na 140 znakova, ali sada su odlučili da promene svoja pravila. Barem delimično...Postoje dva načina...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.