Twitter testira potpuno nov izgled profila, kako vam se čini?

Izvor: B92, 11.Feb.2014, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter testira potpuno nov izgled profila, kako vam se čini?

Twitter testira potpuno novi dizajn koji izuzetno podseća na Facebook i Google+.

Jedan od novinara sajta Mashable primetio je veliki apdejt na svom Twitter profilu sa glavnom slikom koja je bila pomerena na levu stranu i a ispod se nalazio prostor za twitove, fotografije i video, koga pratite, ko vas prati, favoriti i liste.

Tvitovi su sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znatno veći a druge profilne strane posmatrane sa apdejtovanog naloga takođe poseduju novi dizajn pa čak i one stranice koje nisu deo testiranja novog dizajna.

Twitter često testira nove funkcije i dizajn na ovaj način pre nego što te stvari postanu dostupne svima.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Twitter testira potpuno nov izgled profila, kako vam se čini?

Izvor: B92, 11.Feb.2014

Twitter testira potpuno novi dizajn koji izuzetno podseća na Facebook i Google+...Jedan od novinara sajta Mashable primetio je veliki apdejt na svom Twitter profilu sa glavnom slikom koja je bila pomerena na levu stranu i a ispod se nalazio prostor za twitove, fotografije i video, koga pratite, ko vas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.