Twitter testira funkciju koja će mnogima biti od pomoći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2022, 14:57

Twitter testira funkciju koja će mnogima biti od pomoći!

Tviter još uvek nema taster za izmenu tvitova (koji je najavljen), ali uskoro dobija jednu novu korisnu funkciju.

Društvena mreža počinje sa implementiranjem "Unmention" funkcije, koja koriniku omogućava da se ukloni iz određenih razgovora. Eksperimentalna funkcija je trenutno dostupna samo veb korisnicima.

Potrebno je da korisnik samo izabere "leave this conversation" u okviru opcija tvita, kako bi izbegao konstantna obaveštenja za razgovore kojima nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni želeo da se pridruži.

How do you say “Don’t @ me,” without saying “Don’t @ me”?

We’re experimenting with Unmentioning—a way to help you protect your peace and remove yourself from conversations—available on Web for some of you now. pic.twitter.com/rlo6lqp34H

Twitter Safety (@TwitterSafety) April 7, 2022

Za sada nije poznato kada će "Unmention" funkcija postati šire rasprostranjena, niti kada će biti dostupna za mobilne aplikacije. U svojoj aktuelnoj formi, tekst za pominjanje ostaje - jedino što se više ne šalju obaveštenja.

Nova opcija će korisnicima omogućiti više kontrole nad učestovanjem u razgovorima, kao i fokusiranje na razgovore koji ih zanimaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.