Twitter ove godine ima rast prihoda više od 20 odsto

Izvor: N1 televizija, 25.Apr.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter ove godine ima rast prihoda više od 20 odsto

Prihodi društvene mreže Twitter u prvom kvartalu ove godine porasli su za više od 21 posto.

U saopštenju kompanije Twitter se navodi da su njihovi prihodi u prva tri meseca iznosili 665 miliona dolara, što je rast od 21,3 posto u odnosu na isti period prošle godine.

Kompanija je u periodu januar-mart 2017. godine ostvarila prihode od 548 miliona dolara.

U saopštenju se navodi da su u prvom kvartalu prihodi ostvareni putem oglašavanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << iznosili 575 miliona dolara, što je rast od 21,3 posto u odnosu na isti period prošle godine.

Twitter je u prva tri meseca 2017. godine putem oglašavanja ostvario prihode u vrednosti od 474 miliona dolara.

Iz ove društvene mreže su još dodali da je u prvom kvartalu ove godine ostvaren profit od 61 milion dolara, dok je u istom periodu prošle godine kompanija imala gubitke od 62 miliona dolara.

Dodaje se i da je u prvom kvartalu 2018. godine broj aktivnih korisnika ove društvene mreže dostigao 336 miliona, što je rast od 2,7 posto u odnosu na isti period 2017. godine.

Društvena mreža Twitter je u prva tri meseca prošle godine imala 327 miliona korisnika.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.