Trojka koja je okrenula meč - Vasilis Spanulis! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojka koja je okrenula meč - Vasilis Spanulis! (video)

Vasilis Spanulis je doveo Olimpijakos u prednost pri ulasku u poslednja dva minuta utakmice, svi smatramo da je ovo ključni detalj.

Olimpijakos je prvi učesnik finala F4 u Istanbulu zahvaljujući sjajnom preokretu protiv ekipe CSKA koju je danas predvodio Miloš Teodosić sa 23 poena.

Ipak, srpski košarkaš je možda i tragičar, jer je promašio napad za pobedu, šutirao je u ranoj fazi napada, iako je ostalo 6 sekundi do kraja utakmice.

Ipak, ključni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << detalj je možda i trojka Vasilisa Spanulisa iz skoro nemoguće situacije, i to na dva minuta do kraja. Tada su preuzeli prednost, koju su uspešno sačuvali do kraja.

Pogledajte ovaj detalj.

VASSILIS SPANOULIS FOR THE LEAD pic.twitter.com/3SkVnVEIVG

— Sportando (@Sportando) May 19, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je šut Teodosića koji je mogao CSKA da odvede u finale (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2017

Teodosić je danas bio najbolji na terenu, ali će se to zaboraviti, pamtiće se ovaj šut, kao i promašeno slobodno bacanje u poslednjem minutu utakmice protiv Olimpijakosa...Miloš Teodosić je danas bio možda i najbolji košarkaš na terenu, iako je odsustvovao nekoliko nedelja pre ovog Fajnal fora...

Nastavak na Sportske.net...

(VIDEO) TEO ZA KURIR O PROMAŠENOJ TROJCI: Evo kako je kapiten Srbije objasnio trenutak odluke na F4

Izvor: Kurir, 19.Maj.2017

...Teodosić je bio najbolji igrač i dalje aktuelnog šampiona Evrope (23 poena), ali je u poslednjim trenucima meča, kada se rezultat "lomio", promašio šut za tri poena i jedno slobodno bacanje..Zato je u finale prošao Olimpijakos, dok "armejcima" preostaje borba za treće mesto..Teodosić je i...

Nastavak na Kurir...

Teodosić: Možda nije sve u sreći

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2017

"Nisam siguran šta je", kaže Srbin posle još jednog poraza od Olimpijakosa na F4..Ni 23 poena Miloša Teodosića nisu bili dovoljni Armejcima da obore Olimpijakos u polufinalu Evrolige...Ovo je bio treći put u poslednjih pet utakmica da CSKA sa reprezentativcem Srbije u timu gubi od atinskog kluba...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.