TRESLA SE JORGAN PLANINA! Dragana i Edo se prepustili strastima! DOHVATILI se ispod prekrivača! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESLA SE JORGAN PLANINA! Dragana i Edo se prepustili strastima! DOHVATILI se ispod prekrivača! (VIDEO)

Vrela akcija!

U toku rođendanskog slavlja Milice Kemez, ljubavnici Dragana Mitar i Edis Fetić rešili su da se osame u spavaćoj sobi i da se prepuste strastima.

Njih dvoje su nedavno rešili da ozvaniče svoju vezu, pa su se ponovo ljubili i mazili, a potom se prekrivač pomerao gore - dole.

Da li su se zadrugari poigrali ispod pokrivača, ili nam se samo učinilo, pogledajte u video-prilogu u nastavku testa, pa zaključite sami.

Zadruga 3 - Edo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Dragana završili u krevetu, jorgan se trese pic.twitter.com/9ARZFJd2bp

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) December 22, 2019

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) VRELA AKCIJA POD JORGANOM! Dragana i Edo se PREPUSTILI STRASTIMA!

Izvor: 011vodič.com, 23.Dec.2019

U toku rođendanskog slavlja Milice Kemez, ljubavnici Dragana Mitar i Edis Fetić rešili su da se osame u spavaćoj sobi i da se prepuste strastima. Njih dvoje su nedavno rešili da ozvaniče svoju vezu, pa su se ponovo ljubili i mazili, a potom se prekrivač pomerao gore – dole.. Da li su se zadrugari...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.