Sudar tri autobusa i kamiona, 37 mrtvih (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Mar.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar tri autobusa i kamiona, 37 mrtvih (VIDEO)

Najmanje 37 osoba je poginulo, a 84 je povređeno u sudaru tri autobusa i kamiona na glavnom auto-putu u Peruu

Foto: screenshot/youtube

Prema rečima šefa policije Hoprhea Floresa, najteže povređeni su helikopterom prebačeni u Limu iz provincije Uarmej, oko 320 kilometara severno od prestonice, gde se nesreća dogodila, preneo je AP.

Policija je saopštila da je autobus u vlasništvu kompanije Murga Serano prešao u suprotnu traku, udario direktno u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvi od dva autobusa, da bi potom na njih naleteo kamion.

37 dead in Peru after 3 buses and a freezer truck crash on a highway: http://t.co/PAFi2pewCypic.twitter.com/0fAu8EPLPv

— CNN International (@cnni) March 24, 2015


Prema navodima preživelih očevidaca, članovima spasilačkih ekipa je bilo potrebno tri sata da dođu na mesto nesreće, izvestili su lokalni mediji.

UPOZORENJE: VIDEO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA



Vlada je poslala pet specijalista u Uarmej da bi pomogli lekarima u maloj klinici da zbrinu povređene.



Najveća saobraćajna nesreća u Peruu dogodila se oktobra 2013. kada je 51 osoba poginula u blizini grada Kusko kada se kamion survao u provaliju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peru: U saobraćajnoj nesreći poginulo 37, povređeno 84

Izvor: Studio B, 24.Mar.2015

Najmanje 37 osoba je poginulo, a 84 je povređeno u sudaru tri autobusa i kamiona na glavnom auto-putu u Peruu, saopštila je policija...Prema rečima šefa policije Horhea Floresa, najteže povređeni su helikopterom prebačeni u Limu iz provincije Uarmej, oko 320 kilometara severno od prestonice, gde...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.