SVI pričaju o OVOM trejleru: Mačke hit na Twitteru!

Izvor: Mondo, 19.Jul.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI pričaju o OVOM trejleru: "Mačke" hit na Twitteru!

Objavljen je prvi trejler za predstojeći mjuzikl "Mačke".

Dugo najavaljivana filmska adaptacija mjuzikla "Mačke" je na korak od projekcije na velikim platnima, a konačno imamo priliku da pogledamo prvi zvanični trejler.

Prvi put izveden 1981, ovaj mjuzikl prati "pleme" mačaka Dželikls, koje moraju da odluče koja od njih će otići na mistično mesto kako bi se ponovo rodila.

Predstava važi za kultnu na Vest Endu i Brodveju, a zasnovana je na motivima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dela T.S. Eliota, uz muziku slavnog Endrjua Lojda Vebera.

Sada i zvanično - gledate u MAČKU! (FOTO)

U filmu će glavne uloge tumačiti balerina Frančeska Hejvard, zatim dama Džudi Denč, Idris Elba, voditelj Džejms Korden, ser Ijan Mekelan, pevač Džejson Derulo, Dženifer Hadson, kao i pevačica Tejlor Svift!

Pogledajte:



Izvor: YouTube/Universal Pictures UK

Ubrzo nakon objavljivanja trejlera nastao je haos na Twitteru - prenosimo samo neke komentare: "Sad kada sam pogledala Mačke, mrzim moju mačku", "Prepao sam se više nego kada sam gledao trejler za TO", a neki još razmišljaju...

Didn't get much sleep last night because of that Cats trailer pic.twitter.com/KR9n71DOUV

— Ross Miller (@rosstmiller) July 19, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.