SUNOVRAT KARIJERE U DVE GODINE: Mane i zvanično kod Ronalda

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 22:53

SUNOVRAT KARIJERE U DVE GODINE: Mane i zvanično kod Ronalda

Zvanično je.

Doskorašnji fudbaler Bajerna iz Minena Sadio Mane je i izvanično novi igrač saudijskog kluba Al Nasr, potvrdila su oba kluba.

Senegalac će u Arabiji zarađivati više od 34 miliona funti godišnje, odnosno primaće nedeljno 650.000 funti. On je potpisao ugovor do 2027. godine, što znači da će od saudijskog kluba zaraditi 136 miliona funti, ako ostane do kraja ugovora.

Sadio Mané wechselt vom FC Bayern zu Al Nassr.

Merci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << und viel Erfolg für deine Zukunft, Sadio!

ℹ️ https://t.co/YkEietVeUW pic.twitter.com/u7yXF06WZX

— FC Bayern München (@FCBayern) August 1, 2023

Ofanzivac je u Bajern, prošle godine, stigao kao ogromno pojačanje iz Liverpula gde je bio jedan od najboljih napadača sveta, ali je malo reći da se nije snašao u Bavariji pošto je na 38 utakmica postigao svega 12 golova, od kojih samo jedan posle Svetskog prvenstva u Kataru koje je propustio zbog povrede noge.

Mane trenutno ima 31 godinu i očito da mu je transfer u Nemačku bio loša odluka imajući u vidu da je u dresu Liverpula bio jedan od najboljih igrača sveta.

On će u Al Nasru igrati sa, doskorašnjim igračem Mančester junajteda, Kristijanom Ronaldom.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Genta
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKO POJAČANJE IZ SEVILJE: Stigao Brazilac pred duel sa srpskim klubom u kvalifikacijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 20:16

Odličan fudbaler...Portugalska Braga objavila je na zvaničnom sajtu da je potpisala ugovor sa fudbalerom Sevilje Ronijem Lopezom...Ovaj 27-godišnji fudbaler stigao je u Bragu bez obeštečenja, ali Sevilja će u vidu bonusa moći da dobije 500.000 evra i 20 odsto od budućeg transfera...Lopez je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.