Roben besneo zbog izmene, saigrači mu se smejali! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2017, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roben besneo zbog izmene, saigrači mu se smejali! (video)

Finiš meča u Menhengladbahu obeležila je i nervozna reakcija Arjena Robena prilikom izlaska iz igre, kao i reakcija njegovih saigrača na klupi.

Bajern je večeras savladao domaći Menhengladbah sa 1:0, golom Tomasa Milera i svoju prednost na tabeli u osnosu na Lajpcig povećao na 13 bodova.

Ali, raspoloženje Arjenu Robenu pokvario je u finišu meča trener Karlo Anćeloti, odlukom da ga izvede iz igre.

Holanđanin je vidno nezadovoljan pozdravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Renata Sančeza koji ga je zamenio, a onda odmahnuo rukom prolazeći pored trenera.

Na sve to, njegovi saigrači na klupi reagovali su pošalicama na Robenom račun.

Xabi telling Robben why so serious 😃 pic.twitter.com/wf1m4PwXzw

— Bayern & Germany 📹 (@iMiaSanMia_vid) March 19, 2017 --

WATCH: Bayern Munich players take the piss out of substituted Arjen Robben. He wasn't happy! 😂😂😂 https://t.co/mL8qaHz9z5 pic.twitter.com/uWeKtTJwcO

— SPORTbible (@TSBible) March 19, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.