RETKO PAMETAN NAVIJAČ: Prešao 2000 km i onda shvatio da se ... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 22:45

RETKO "PAMETAN" NAVIJAČ: Prešao 2000 km i onda shvatio da se ... (VIDEO)

Jednostavno neverovatno.

Argentinski fudbaler Lionel Mesi novi je član Intera iz Majamija, ali nije još uvek debitovao za taj klub.

Ipak, iako ga još nema zanimljiv slučaj je viđen. Jedan od navijača doživeo dvostruko razočarenje u Americi. Prvo zato što je Inter Majami poražen od Filadelfija Juniona sa 4:1, a onda i zato što je proputovao 1.200 milja, odnosno približno 2.000 kilometara da bi video Mesija.

A fan traveled 2000km to Philadelphia to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << watch Leo Messi's first game with Inter Miami.

Except the Argentinian is still on his holidays… 😭🇦🇷

🎥 @PhilaUnion

pic.twitter.com/J5nvZzBZu7

— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 25, 2023

Navijač je postao viralan na internetu u trenutku kada se u kadru našao njegov transparent "Proputovao sam 1.200 milja da bih video fudbalskog GOAT-a (najveći svih vremena prim. aut.)

Mesi je bio da odigra egzibicionu utakmicu u čast Maksija Rodrigeza u Argentini u subotu, ali se u dresu novog kluba još uvek čeka njegov debi.

Može se reći da jeeri interneta, ovo retko "pametan" navijač. Da ne pronađe podatak da Mesi neće igrati, već da se zaputi na takav put. Da li ga treba žaliti? Naravno, ali ne zobg činjenice da niej video Mesija...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.