REŠENO JE: Milinković-Savić potpisao trogodišnji ugovor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 12:44

REŠENO JE: Milinković-Savić potpisao trogodišnji ugovor (FOTO)

Odlučio da ostane u Torinu.

Srpski golman Vanja Milinković-Savić rešio je pitanje nastavka karijere pošto je produžio ugovor sa Torinom do 2024 potvrdio je klub.

Milinković-Savić je u Torino stigao tokom leta 2017, ali je uglavnom bio na pozajmicama u SPAL-u, Askoliju i Standardu iz Liježa.

#Torino have officially announced the renewal of Vanja Milinkovic-Savic’s contract until June 2024. https://t.co/uX9082eVhC#SerieA #Granata #SerieATIM #Toro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/jZFfMTfxiS

— footballitalia (@footballitalia) June 15, 2021

Prošle sezone se Milinković-Savić vratio u Torino, ali je uglavnom bio na klupi braneći na samo osam mečeva u svim takmičenjima.

Portugal je jedna od najjačih reprezentacija na EURO, i mnogi smatraju da će odbraniti titulu osvojenu 2016. Ali to će morati da urade na terenu, gde danas (18.00) imaju prvi ispit protiv Mađara, koji su značajno slabiji. Kvota na Portugal u Mozzartu je najveća na svetu - 1,55, a kombinazzija 2&3+ je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mađarska - Portugal.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VANJA MILINKOVIĆ-SAVIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA TORINOM: Srpski golman među "bikovima" do 2024. godine

Izvor: Kurir, 15.Jun.2021

Srpski golman Vanja Milinković-Savić produžio je ugovor sa fudbalskim klubom Torino do 2024. godine, preneli su italijanski mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.