Potukle se takmičarke na izboru za Miss Bumbum (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potukle se takmičarke na izboru za "Miss Bumbum" (VIDEO)

Za pobednicu je proglašena Elen Santana (31), međutim čim je krunisana, na scenu je istupila njena rivalka Alin Uva (27)

U Brazilu se svake godine održava izbor za "Miss Bumbum" - devojku sa najboljom zadnjicom, a ovog puta se sve završilo tučom!

.

Ova maserka je iznela optužbe da je takmičenje namešteno, i da je zadnjica Santane hiriurški uvećana, dok je njena prirodna.

Mine is 100% natural! Brazilian Miss Bumbum pageant ends with >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fight https://t.co/Uixs9YPa1r pic.twitter.com/5Tsrhp7pyj— RT (@RT_com) November 7, 2018

- Ja sam ispunila pravila, moja zadnjica je prirodna, njena je plastična! Miss Bumbum je lažnjak. Mogu to danas da dokažem - rekla je Uva.

Devojke su se sukobile na sceni, pa su morali da ih razdvajaju.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Izbor za mis bumbum: Obračun zbog optužbi za 'lažnu' pozadinu VIDEO

Izvor: B92, 07.Nov.2018

Popularno takmičenje za najlepšu zadnjicu Brazila “Miss Bumbum” obeležile su nesvakidašnje scene svađe, koja je pretila da se završi fizičkim obračunom...Nakon što je pobednica Elen Santana izašla na scenu, gde joj je dodeljena lenta, a potom se čuo gromoglasan aplauz iz publike, nezadovoljna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.