Posle izjave da nije kriv, Boldvin je nestao

Izvor: B92, 06.Dec.2021, 22:28

Posle izjave da nije kriv, Boldvin je nestao

Glumac Alek Boldvin je izbrisao svoj nalog na Tviteru, samo nekoliko dana nakon što je dao svoj prvi TV intervju o kobnoj pucnjavi na snimanju filma "Rust". Njegova supruga Hilarija Boldvin takođe je izbrisala svoj nalog na mreži.

Prvi put je primećeno da Tviter nalog @alecbaldwin nedostaje na mreži u nedelju uveče. To je bio isti profil koji je Boldvin koristio da objavi svoju prvu zvaničnu izjavu o pucnjavi u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << filmu "Rust" u kojoj je ubijena snimateljka Halina Hičins i povređen reditelj Džoel Souza.

Do ponedeljka ujutro, Tviter nalog Hilarije Boldvin @hilariabaldwin je takođe izbrisan, kao i račun za njihovu fondaciju "Hilaria and Alec Baldwin Foundation" @ABFalecbaldwin.

Nije samo Boldvin kriv? Oglasila se okružna tužiteljka

Ostao je samo jedan verifikovani Tviter nalog za Boldvina, @AlecBaldwln____, za koji se čini da je trenutno neaktivan.

Boldvin je više puta brisao svoj zvanični profil, uključujući i tokom afere oko španskog porijekla supruge Hilarie.

Ovaj potez dolazi samo tri dana nakon Boldvinovog intervjua o tragediji koja se desila na snimanju "Rusta" u emisiji "Good Morning America".

Tokom emotivnog intervjua, glumac je izneo šokantnu tvrdnju da "nije povukao okidač" pištolja koji je ubio snimateljku i rekao da "nema pojma" kako je pravi metak stigao na set.

Dao je voditelju detaljan pregled vremenskog okvira događaja i rekao da je "mala verovatnoća" da će biti krivično optužen za ono što se dogodilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.