Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2017, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljska premijerka na Tviteru najavila ostavku

Poljska premijerka Beata Šidlo objavila je rano jutros na Tviteru tekst koji, usled spekulacija u Varšavi o njenoj smeni, deluje kao oproštajno pismo, preneli su poljski mediji.

Spekuliše se da bi premijerku mogao da zameni ministar finansija Mateuš Maravijecki, navodi agencija AP.

"Bez obzira na sve Poljska je najvažnija. Ona je ta koja brine o porodici i vrednostima i koja je bezbedna. Ona polazi od temelja hrišćanskih vrednosti, tolerantna i otvorena, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << moderna i ambiciozna. To je moja zemlja. To je što smo mi Poljaci", napisala je Šidlo.

Njeno pismo je usledilo posle sastanka vladajuće stranke Pravo i Pravda o rekonstrukciji vlade.

Poljski mediji su u proteklih nekoliko nedelja izveštavali da bi novi premijer mogao da bude lider vladajuće partije Jaroslav Kačinski, ali sudeći po rezultatima anketa to mesto će preuzeti Maravijecki.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poljska premijerka najavila ostavku preko Tvitera?

Izvor: B92, 05.Dec.2017

Varšava -- Poljska premijerka Beata Šidlo objavila rano jutros na Tviteru tekst koji, usled spekulacija u Varšavi o njenoj smeni, deluje kao oproštajno pismo...Spekuliše se da bi premijerku mogao da zameni ministar finansija Mateuš Maravijecki, navodi agencija AP..."Bez obzira na sve Poljska je...

Nastavak na B92...

Poljska premijerka nagoviještava odlazak sa funkcije?

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2017

VARŠAVA - Poljska premijerka Beata Šidlo objavila je tvit koji bi, kako prenose poljski mediji, mogao da nagovijesti njen odlazak sa funkcije, imajući u vidu spekulacije u Varšavi o mogućoj rekonstrukciji vlade..."Bez obzira na sve, Poljska je najvažnija. Ona je ta koja brine o porodici i vrijednostima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.