Pevačica zabrinula fanove: Bolesna sam, molite se za mene!

Izvor: Svet, 11.Dec.2014, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica zabrinula fanove: Bolesna sam, molite se za mene!

Avril Lavinj otkrila je putem Tvitera da se trenutno suočava sa zdravstvenim problemima. Tridesetogodišnja pevačica nije podelila detalje niti rekla šta je konkretno muči, ali je od fanova tražila da se mole za nju, što je izazvalo strah da se ona suočava sa nekim ozbiljnim poteškoćama.
Avril je ovo otkrila dok je na Tviteru razgovarala sa jednim obožavaocem, koji ju je upitao da li radni na novoj muzici, s obzirom na to da je prošlo dve godine od njenog poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << albuma.
“Osećam se loše, jer nisam mogla ništa da kažem fanovima ni da im objašnjavam zašto sam odsutna. Ne osećam se dobro. Imam neke zdravstvene probleme. Molite se za mene”, odgovorila je ona.
Pevačicin portparol potvrdio je da je ovo istina, ali nije ponudio više detalja o njenom zdravstvenom stanju. Ipak, on je demantovao glasine koje su se pojavile u pojedinim medijima, a koje sugerišu da pevačica zapravo čeka bebu.
Avril se udala za frontmena grupe “Nickelback” Čada Krugera prošlog leta, a nedavno se šuškalo da se par rastao.
Autor: Life Content
Foto: SIPA
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Avril: Ja sam bolesna, molite se za mene!

Izvor: Kurir, 12.Dec.2014, 07:12

Odsutna sa scene Pop zvezda objavila na Tviteru da ima zdravstvene probleme i da se oseća loše što to ranije nije podelila sa fanovima..Avril Lavinj (30) već duže vreme se ne pojavljuje u javnosti, a tek pre dva dana otkrila je zbog čega je nema pred kamerama, kao ni na sceni...Slavna pevačica...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.