Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pato još jedna fudbalska zvijezda u Kini

Brazilski fudbaler Alešandre Pato (27) posljednja je u nizu zvijezda koja je stigla u Kinu. Pato je odlučio da se priključi "Tianjin Quanjianu", klubu koji s klupe vodi Fabio Canavaro.

Brazilac se odlučio na odlazak u Kinu nakon kratkog perioda provedenog u španskom Viljarealu za koji je odigrao 24 takmičarske utakmice i postigao šest golova.

Tianjin je povezivan i sa belgijskim reprezentativcem Akselom Vitselom i još jednim Brazilcem Đovanijem.

“Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sam sretan što sam postao novi član porodice Tianjin Quanjiana“, napisao je na Twitteru Pato.

Pato je tokom karijere osim za Viljareal igrao za brazilske klubove Internacional, Coronthians i Sao Paulo, a u Evropi za Milan i Čelzi. U dresu reprezentacije Brazila odigrao je 27 utakmica i postigao deset golova.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.