Pajtić je ovim tvitom zapalio društvene mreže

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2016, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić je ovim tvitom "zapalio" društvene mreže

Lider demokrata Bojan Pajtić čestitao je svim pripadnicima katoličke veroispovesti Veliki petak putem Tvitera. Međutim, njegov tvit je naišao na oštre kritike i različite komentare na ovoj društvenoj mreži.

- Svim dragim ljudima koji večeras slave, čestitam Veliki petak - napisao je Pajtić na svom Tviter nalogu.

Svim dragim ljudima koji veceras slave cestitam Veliki petak — Bojan Pajtić (@PajticBojan) 25. март 2016.

Nedugo potom, ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << društvena mreža bukvalno je "planula", pošto je njegova čestitka naišla ne veliki broj osuda.

Jedan od korisnika Tvitera ukazao je na "veliku ispalu Bojana Pajtića, pošto se Veliki petak ne čestita, jer je to dan Isusovog raspeća". A ovo je bio samo jedan u nizu komentara.

Neki su ukazali i na to da je Pajtić sin sveštenika, te da je sramota da ne zna da se ovaj praznik ne čestita. Kako je navedeno, Veliki petak se obeležava, a ne slavi... U celu raspravu uključio se i SNS-ovac Vladimir Đukanović koji je poručio Pajtiću "da treba da ga je sramota, jer je tako neobrazovan".

Na ove komentare reagovao je i sam Bojan Pajtić, tvrdeći kako se Veliki petak ipak slavi.

Vel. petak se SLAVI - Benedikt: "U žalosti za Kristom na križ raspetim Crkva se raduje što je smrt Kristova početak ljudskog otkupljenja" — Bojan Pajtić (@PajticBojan) 26. март 2016.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.