PSV-u poništen gol a potom su ostali i bez jedanaesterca! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSV-u poništen gol a potom su ostali i bez jedanaesterca! (video)

Ekipa holandskog šampiona za sada je bolji rival od Atletiko Madrida.

"Jorgandžije" teško izlaze na kraj sa "Filipsovcima", kako je Holanđanima najpre poništen pogodak, a potom je glavni sudija procenio da kod starta Godina nad Narsingom nije bilo materijala za jedanaesterac.

U nastavku pogledajte duel Godina i Narsinga, kao i snimak sa starta utakmice kada je poništen pogodak Luka De Jonga i procenite da li je napadač PSV-a bio u nedozvoljenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poziciji.

Pedía PENALTI el PSV por esta acción de Godín. Todas LAS IMÁGENES, a las 22:30 en #ChampionsTotal pic.twitter.com/NsmfpmQ7tO

— ChiringuitoChampions (@chirichampions) 13. септембар 2016.

O PSV já teve um gol anulado no jogo contra o Atleti! A rodada tá pegando fogo! Vem! #CasaDaChampions pic.twitter.com/GrHBdNCwk9 #foto

— Boleiro (@FCBoleirinho) 13. септембар 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.