POČEO ĐIRO DITALIJA: Gana najbrži na hronometru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 20:11

POČEO ĐIRO D'ITALIJA: Gana najbrži na hronometru (VIDEO)

Vozač Ineosa 10 sekundi brži od drugoplasiranog.

Danas je u Torinu individualnim hronometrom počelo 104. izdanje Điro d'Italije, jedne od tri najveće svetske trke u biciklizmu. Pobednik prve etape bio je Italijan Filipo Gana iz ekipše Ineos, koji je hronometar u dužini od 8,6 kilometara završio za 8 minuta i 47 sekundi.

Italijani su bili u centru pažnje u prvoj etapi pošto je druga pozicija pripala još jednom biciklisti sa Čizme, Edoardu Afini iz ekipe Džambo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vizma koji je bio sporiji 10 sekundi.

🎸 Simply the best 🌈

🇮🇹 @GannaFilippo #Giro pic.twitter.com/wRdfcr9G5X

— Giro d'Italia (@giroditalia) May 8, 2021

Treće mesto pripalo je timskom kolegi Afinija, Norvežaninu Tobijasu Fosu koji je bio 13 sekundi sporiji od pobednika. Druga etapa vozi se u nedelju od Nikečlina do Novare u dužini od 179 kilometara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.