POBEDIO SVE: Predstavljamo najpopularniji Tvit, a nije to što mislite

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDIO SVE: Predstavljamo najpopularniji Tvit, a nije to što mislite

Nećete pogoditi o čemu je reč...

Priča o jajetu koje je od stok fotografije postalo Instagram hit jedna je od onih koje su obeležile 2019. godinu, budući da je ono oborilo sve rekorde i pobedio sve influensere.

Let's set a world record together and get the most retweeted tweet on Twitter. Beating the current world record held by Yusaku Maezawa @yousuck2020 (5.3 million!)

We got this 🙌 pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/VkMPwJo9GI

— World Record Egg (@egg_rt_record) January 14, 2019

Jaje je, na kraju, oborilo i sve Twitter rekorde, navodi se u godišnjem izveštaju u kome se navodi da je "World Record Egg" jedan od najviše deljenih postova na toj platformi.

Na listi su još, po običaju, našle slatke životinje, među kojim dominiraju patke i mačke, zatim viralni mimovi, ali scene iz poslednje sezone serije "Igra prestola".

Serija "Čudnije stvari" (Stranger Things) našla se na drugom mestu kada su TV sadržaji u pitanju, a za njom slede "Simpsonovi" i "Kuća od papira" (La Casa de Papel). "Osvetnici: Kraj igre" (The Avengers: Endgame) vodi kada su filmske teme u pitanju, a prate ga "Priča o igračkama 4" (Toy Story 4), "Spajdermen: Daleko od kuće" (Joker i Spider-Man: Far From Home), dok su najpopularniji muzičari K-Pop bend BTS, Arijana Grande, Drejk, Rijana i Kardi B.

Jaje je odnelo pobedu i nad najpopularnijm političarima u okviru platforme, pa se našlo ispred Donalda Trampa, Baraka Obame, indijske premijerke Narendre Modi i mlade nade američke politike Aleksandre Okasio-Kortez.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovo je najpopularniji tvit 2019. godine

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2019

Priča o jajetu koje je prevalilo dalek i naporan put od stock fotografije do Instagram hita jedna je od tačaka koje su obiljležile 2019. godinu, budući da je jajoliki objekat oborio sve rekorde i pobijedio sve influensere.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.