Izvor: Press, 18.Okt.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je majka koja je SVOJE SINOVE ISPEKLA DO SMRTI

Amerikanka Lamora Vilijams (24) iz Atlante uhapšena je jer je brutalno ubila dvojicu svojih sinova - jednogodišnjeg Džakartera i dvogodišnjeg Kejuntea.
Foto: Twitter
Ona je sinove ubacila žive u rernu i pekla ih do smrti, a onda je svom bivšem momku, a njihovom ocu pokazala tela dok su komunicirali video porukama, javili su američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mediji.
Poštedela trećeg sina
 
- Da se mojim dečacima nešto desilo, saznao sam kad me je Lamora pozvala. Tokom video-poziva pokazala mi je tela dečaka na podu i rekla da su mrtvi. Bilo je kao u horor filmu, kao u "Petku 13". Moja dva sina, moj svet, nestali su. Više nemam duše.Svaki put kad zatvorim oči, vidim tu groznu sliku - rekao je Džamil Pen, otac nesrećnih dečaka.
On je odmah pozvao policiju, a Lamora je uhapšena, iako je tvrdila da nije kriva.


Lamora Williams: 5 Fast Facts You Need to Know https://t.co/DmCgr3VPD7 pic.twitter.com/F76EWio1ZV
— News Today (@News_Today4) October 18, 2017

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.