Ona je jedina Srpkinja koju prati Justin Bieber!

Izvor: Tracara.com, 24.Apr.2015, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je jedina Srpkinja koju prati Justin Bieber!

Julija Lola Stanković je jedna sasvim obična devojka iz Beograda, koju jedino razlikuje nešto na čemu će joj zavideti sve njene vršnjakinje. Ona može da se pohvali da je jedan od njenih pratilaca na Twitter nalogu niko drugi do najveća teen zvezda današnjice, Justin Bieber. Ova mlada Beograđanka se bavi modelingom i prilično je aktivna na društvenim mrežama, te tako nasvom Twitter nalogu ima preko 17.000 pratilaca i prečesto deli svoje slike sa fanovima i pratiocima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << a pored toga, obožava da šeruje i stvari sa profila poznatog pevača. Julija je jedina devojka iz Srbije čiji je Twitter profil zapratio Justin, a da je ponosna na to govori i datum 30.03.’14, datum kada ju je ovaj kanadski zavodnik zapratio. Nije strano da ovaj miljenik devojčica neće da odbije da zaprati svoje fanove ili grupe koje to isto mole, pa tako on prati 200.000 profila na Twitteru, što je ništa u poređenju sa preko 63 miliona fanova koliko on ima na ovoj društvenoj mreži.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Jedina Srpkinja koju Džastin Biber prati na Tviteru

Izvor: B92, 24.Apr.2015

Julijana Lola Stanković je jedna sasvim obična devojka iz Beograda koju razlikuje nešto zbog čega će joj sve ostale tinejdžerke zavideti...Naime, mladu Beograđanku je na Tviteru zapratio američki pevač Džastin Biber...Njemu nije bilo teško da dođe do nje budući da se devojka bavi modelingom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.