Oglašivači se povukli – Mask pribegao očajničkim merama

Izvor: B92, 18.Jan.2023, 09:53

Oglašivači se povukli – Mask pribegao očajničkim merama

Veliki neonski znak, korporativni logotip Tvitera, trenutno je dostigao cenu od 17.500 dolara.

Pored toga kompanija milijardera Ilona Maska aukcijski prodaje aparate za espreso, više frižidera i kompjutere.

Izvršni direktor Tvitera Ilon Mask želi drastično da smanji troškove, jer su mnoge kompanije zaustavile svoje reklamne kampanje na njegovoj društvenoj mreži, što je navodno prouzrokovalo i kašnjenje u izmirenju obaveza za poslovne prostorije, prenosi CNBS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zainteresovani kupci mogu da pogledaju asortiman robe iz prostorija u San Francisku koju Tviter želi da proda, preko internet sajta Heritejdž Global Partners, koji sprovodi aukciju.

Više organizacija za ljudska prava pozvalo je kompanije da prestanu da se oglašavaju na Tviteru zbog navoda da ta društvena mreža ne uspeva da spreči širenje govora mržnje i drugog uvredljivog sadržaja na svojoj platformi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tviter rasprodaja: U ponudi neonski znak, frižideri, računari...

Izvor: Radio 021, 18.Jan.2023

Veliki neonski znak, korporativni logotip Tvitera, dostigao je cenu od 17.500 dolara, a pored toga kompanija milijardera Ilona Maska aukcijski prodaje aparate za espreso, više frižidera i kompjutere.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.