Izvor: S media, 13.Okt.2012, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noviteti na društvenim mrežama: "Fejsbuku" uvodi dugme "hoću"

Društvena veb mreža "Tviter" kupila je "Vine", aplikaciju za deljenje video sadržaja za mobilni telefon "ajfon" američke informatičke kompanije "Epl", objavljeno je na blogu lista "Vol strit džornal" - "AllThingsD".

To će možda omogućiti članovima "Tvitera" da uskoro lako dele video sadržaje.

Ta aplikacija za "ajfon" omogućava snimanje kratkih scena, kao i da se one potom povezuju u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << video snimak koji se stavlja na Internet.

Druga društvena mreža "Fejsbuk" čije su partnerske marke i butici veoma odlučni da promovišu svoje ponude među korisnicima te platforme je, istovremeno, uvela dugme (opciju) "Hoću" kao dodatak opciji "Volim" za korisnikovo izražavanje interesovanja za određeni sadržaj.

Opcija "hoću" pruža korisnicima mogućnost isticanja i organizovanja na svojim "zidovima" slika proizvoda koje nude ti trgovci.

Korisnici mogu i deliti svoj izbor sa prijateljima i predstaviti određeni proizvod u delu mreže s aktuelnostima.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Noviteti na društvenim mrežama: 'Fejsbuku' uvodi dugme 'hoću'

Izvor: medio.rs, 13.Okt.2012

Društvene mreže "Tviter" i "Fejsbuk" poboljšale su svoje ponude. Pogledajte o čemu je reč.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.