Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2017, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netflix ismijao korisnike i sopstveni sadržaj

Svojom objavom na Tviteru Netflix je razbjesnio milione svojih korisnika širom svijeta.

Dok mnogi plaćaju članarinu da bi gledali sadržaje na Netflixu, kompanija se očigledno najviše bavi time šta drugi gledaju.

Naime, na zvaničnom profilu Netflix US osvanuo je status koji je razljutio mnoge njihove korisnike:

“Ovo je za onih 53 ljudi koji gledaju ’A Chrstmas Prince’ svaki dan u posljednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << 18 dana: Ko vas je povredio?“

Ok, niko nije dovoljno naivan da vjeruje da Netflix nema zvanične statistike o gledanosti, ali u eri nadzornog kapitalizma se svakako ne priča o tome.

Korisnici su odreagovali na ovaj status i osudili Netflix zato što ismijeva svoje korisnike, a potom i zato što ismijeva sopstveni proizvod za koji očigledno smatra bezvrijednim.

To the 53 people who've watched A Christmas Prince every day for the past 18 days: Who hurt you?

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.