Neredi u Brazilu, meč prekinut, Kruzeiro ispao prvi put u istoriji (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neredi u Brazilu, meč prekinut, Kruzeiro ispao prvi put u istoriji (video)

Utakmica između Kruzeira i Palmeirasa prekinuta je pri vođstvu gostujućeg sastava.

Kruzeiro je ispao iz najvišeg ranga po prvi put u istoriji, a navijači kluba iz Belo Horizontea to nisu dobro prihvatili.

Nastao je opšti haos na tribinama, čule su se i eksplozije, meč je prekinut u samom finišu pri vođstvu Palmeirasa od 2:0.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

Cenas lamentáveis no Mineirão! Muitas bombas e correria nas arquibancadas após o rebaixamento do Cruzeiro. pic.twitter.com/eopKHY79fJ

— Esporte Interativo (@Esp_Interativo) December 8, 2019
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kruzeiro prvi put ispao u drugu ligu, navijači napravili haos

Izvor: RTS, 08.Dec.2019

Fudbalski klub Kruzeiro prvi put u svojoj istoriji ispao je u brazilsku Seriju B. Kruzeiro je u poslednjem kolu poražen od Palmeiraša sa 2:0 i ostao je bez šansi da sačuva epitet prvoligaša. . Aktuelna generacija tako...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.