Nekada velika nada Junajteda, sada u velikom doping skandalu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada velika nada Junajteda, sada u velikom doping skandalu! (foto)

Sunovrat italijanskog napadača koji je mnogo obećavao.

Fudbaler Đenove Đuzepe Rosi pao je na doping testu u prošloj sezoni nakon utakmice sa Beneventom, javlja Gazeta delo Sport.

Nekadašnji reprezentativac Italije rođen u SAD-u je bio pozitivan na supstancu koja je najčešće nalazi u kapima za oči, ali je sam fudbaler istakao da nikada nije koristio kapi za oči.

⚠ #UltimOra #Doping

⛔ #Ansa: Procura chiede 1 anno di stop per Giuseppe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << #Rossi

❌ L'attaccante positivo la scorsa stagione#SkySport pic.twitter.com/NHmv4B0AHy

— Sky Sport (@SkySport) 25. септембар 2018.

Italijanska antidoping agencija zatražila je brutalnu kaznu od godinu dana zabrane igranja fudbala što bi itekako uzdrmalo karijeru napadača koji ionako nije imao sreće od kako je psotao profesionalac.

Svojevremeno je Rosi važio za jednog od najtalentovanijih igrača sveta u Mančester junajtedu, ali su ga brojne teške povrede omele da dokaže svoju vrednost, iako je stalno pogađao kada je bio zdrav.

Imao je 31-godišnji Italijan neke blistave trenutke u gotovo svakom od klubova za koje je nastupao - Junajted, Njukasl, Parma, Viljareal, Selta, Levante i sada Đenova, ali to su bukvalno bili samo mali bljesci onoga što je mogao da napravi u svojoj karijeri.

Ovaj slučaj mu nikako neće pomoći da se vrati u formu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rosi pao na antidoping testu, preti mu 12 meseci suspenzije

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2018

Nekada jedan od najtalentovanijih fudbalera na svetu Italijan Đuzepe Rosi, trenutno član Đenove, bio je pozitivan na antidoping testu posle utakmice protiv Beneventa prošle sezone, prenosi Gazeta delo Sport...Kako se navodi, igraču koji je rođen u SAD, a prošao omladinsku školu Parme i Mančester...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.