Nejmar i Real? Oglasio se i Kraljevski klub! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar i Real? Oglasio se i "Kraljevski klub"! (foto)

Gde će Brazilac?

Danas je širom Evrope "protutnjala" vest da će se Real Madrid upustiti u trku za Nejmarom nakon što je Kristijano Ronaldo napustio Madrid.

Pari Sen Žermen je odgovorio tako što će Brazilcu ponuditi nov ugovor, a u međuvremenu se povodom toga oglasio i prvak Evrope.

Comunicado Oficial.

👉 https://t.co/htP1gc4ODi#RealMadrid pic.twitter.com/hG70wForvF
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) 13. јул 2018.

"Imajući u vidu brojne informacije koje povezuju Real Madrid i fudbalera Pari Sen Žermena Nejmara, Real Madrid želi da razjasni da nije planirao da pošalje bilo kakvu ponudu za fudbalera. Odnos između dva kluba je sjajan, tako da čak i u slučaju da je Real Madrid zainteresovan za nekog fudbalera PSŽ-a, prvo ćemo se obratiti klubu", stoji u saopštenju Madriđana.

Džentlmenski, nema šta.

Mada, poznavajući Florentina Pereza, obaveštenje je više po principu "tiha voda breg roni"...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.