Na Twitteru je sada mnogo lakše verifikovati nalog

Izvor: NovaEnergija.net, 20.Jul.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Twitteru je sada mnogo lakše verifikovati nalog

Uskoro će biti mnogo lakše imati verifikovani profil na Twitteru i onu malu plavu značkicu pored vašeg imena.
Kompanija će uskoro imati onlajn registraciju za sve one koji traže verifikaciju naloga. Novi proces prijavljivanja dostupan je korisnicima u SAD, a narednih dana biće i širom sveta.
Ovo ne znači da će se kriterijumi za verifikaciju promeniti, već samo sam proces. U saopštenju Twitter navodi da će se verifikovati nalozi “od javnog interesa”. To uključuje >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << naloge javnih ličnosti i organizacija muzici, TV, filmu, modi, vlade, politika, religija, novinarstvo, mediji, sport, biznis…
Twitter takođe ima novu stranicu na kojoj detaljno opisuje proces zahteva za verifikaciju. Pored toga što je od javnog interesa, nalog mora da ima potvrđen broj telefona i imejl adresu, rođendan za fizička lica, autora, biografiju, sliku profila koja odražava osobu, korporaciju ili brend.
Twitter takođe traži linkove kojima se pokazuje da su nalozi, tačnije osobe i brendovi, relevantni u svojoj oblasti. Ceo proces bi trebalo da traje više od 30 dana, a korisnici mogu ponovo da pošalji zahtev ukoliko budu odbijeni.
Izvor: mashable.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.