NAKON TRAMPA, OGLASIO SE I BOLTON: Podneo sam ostavku, a on je rekao da ćemo PRIČATI SUTRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON TRAMPA, OGLASIO SE I BOLTON: "Podneo sam ostavku, a on je rekao da ćemo PRIČATI SUTRA!"

Otkaz Boltona iznenadio je mnoge u Beloj kući, tim pre što je svega sat vremena pre Trampove objave na Tviteru

Odlazeći američki savertnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton izjavio je danas da je on u ponedeljak veče ponudio ostavku američkom predsedniku Donaldu Trampu, na šta mu je ovaj predložio da razgovaraju sutra.

On je to napisao na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tviteru, a nakon što je Tramp izjavio da je on Boltonu predložio da podnese ostavku, prenosi AP.

I offered to resign last night and President Trump said, "Let's talk about it tomorrow."

— John Bolton (@AmbJohnBolton) September 10, 2019

, pres služba objavila da će se Bolton pridružiti američkom državnom sekretaru Majku Pompeu i ministru finansija Stivenu Mnučinu na brifingu.

Bolton je imenovan za savetnika u Trampovoj administraciji u aprilu 2018. godine, nakon što je sa te funkcije smenjen vojni general H.R. Mekmaster.

ŠPIJUNSKO BLAGO: Američka vojska razvila dronove veličine INSEKTA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.