Milićević: Pravosudni organi da preduzmu mere protiv mržnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2019, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićević: Pravosudni organi da preduzmu mere protiv mržnje

"Krajnje je vreme da pravosudni organi preduzmu zakonom propisane mere protiv onih koji gotovo svakodnevno šire mržnju i beskrupulozne pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću", izjavio je potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević.

"Bojazan da će destrukcija, koju kontinuirano sprovode predstavnici dela opozicije, dovesti do težih posledica u vidu mržnje i permanentnih pretnji po život predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postaje stvarnost", naveo je Milićević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u izjavi za javnost.

Kako kaže, njihova "hrabrost" dolazi do izražaja samo preko Tvitera i Fejsbuka i odašiljanja sramnih poruka, ali građani Srbije to prepoznaju i ne žele destrukciju i nasilje, već mir, stabilnost i prosperitet.

Naglašava da se dolazak na vlast u Srbiji ne može ostvariti nasiljem, već demokratskim putem na izborima.

"Međutim, pojedinci ne žele da se uključe u demokratske procese već u najvažnijim trenucima za Srbiju, kada predsednik Aleksandar Vučić sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom razgovara o vitalnim pitanjima za našu zemlju i naš narod na Kosovu, pokušavaju da na svaki način devalviraju postignute rezultate koje je Srbija ostvarila na unutrašnjem i međunarodnom polju delovanja", naveo je on.

Sigurno je da takav cilj nikada neće ostvariti, jer je Srbija na sigurnom putu napretka i boljeg života svih njenih građana, istakao je Milićević.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.