Miguel Diaz-Canel novi čelnik Komunističke partije Kube

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Apr.2021, 17:08

Miguel Diaz-Canel novi čelnik Komunističke partije Kube

Kubanski predsjednik Miguel Diaz-Canel izabran je za prvog sekretara Komunističke partije Kube 19. aprila, čime je preuzeo dužnost od Raula Castra koji se povlači iz političkog života, saopštila je ta partija. "Miguel Diaz-Canel izabran je za prvog sekretara Centralnog komiteta Komunističke partije Kube na osmom Kongresu partije", saopštila je partija na  Twitteru na kraju izbora. Raul Castro (89) je najavio da se povlači sa čela stranke i on će 19. aprila zvanično predati...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Migel Dijas-Kanel izabran za lidera Komunističke partije Kube

Izvor: N1 televizija, 19.Apr.2021

Kubanski predsednik Migel Dijas-Kanel izabran je za prvog sekretara Komunističke partije Kube, čime je preuzeo dužnost od Raula Kastra koji se povlači iz političkog života, saopštila je ta partija.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.