Mel B bila u svađi sa porodicom dve godine

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mel B bila u svađi sa porodicom dve godine

Bivša pevačica benda “Space Girls” navodno se udaljila od porodice jer nisu odobravali njenu vezu sa Stivenom Belafonteom

Pop pevačica Melani Braun odlučila je da se pomiri sa svojom porodicom sa kojom nije bila u kontaktu više dve godine.

Mel B se putem Tvitera obratila svojoj sestri Danijel koja je bila ogorčena i odgovorila joj da je ipak trebalo da joj se javi, a ne da nestane tek tako.

- Ne mogu više da se pravim da je sve u redu. Mel >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije razgovarala ni sa kim od svoje rodbine i prijatelja koji žive u Velikoj Britaniji više od dve godine, otkrila je Danijel.

Pevačica se, navodno, udaljila od porodice jer oni nisu odobravali njenu vezu sa Stivenom Belafonteom, zbog čega se preselila u Los Anđeles gde se par ipak venčao.

Međutim, Mel je shvatila koliko joj nedostaje porodica, pa je odlučila da konačno prekine svađu i obrati se prvo sestri koju bi želela ponovo da vidi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.