Manji električni kvar u vili Gorica u Podgorici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2020, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manji električni kvar u vili "Gorica" u Podgorici

Crnogorska Uprava policije saopštila je danas da je vest da je u Vili "Gorica" u Podgorici odjeknula eksplozija još jedna lažna vest. Kako je objavljeno na Tviteru, radi se o manjem elektro kvaru koji je ubrzo saniran.

"Netačno je da je u Vili 'Gorica' odjeknula eksplozija. Reč je o manjem elektro kvaru koji je ubrzo saniran. Eksplozije nije bilo kako prenose pojedini mediji sa ciljem širenja panike", piše u saopštenju crnogorske policije.

U Vili "Gorica", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koju za prijem visokih gostiju i delegacija iz inostranstva koriste crnogorski predsednik Milo Đukanović i vlada te države, danas popodne odjeknula je eksplozija, javile su danas ranije beogradske "Večernje novosti".

Kako se navodi, na lice mesta upućene su vatrogasne ekipe i policija.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manji električni kvar u vili koju koristi Milo Đukanović

Izvor: Radio 021, 12.Jan.2020

Crnogorska Uprava policije saopštila je danas da u Vili "Gorica" u Podgorici nije odjeknula eksplozija, već se radi o manjem elektro kvaru koji je ubrzo saniran..."Netačno je da je u Vili 'Gorica' odjeknula eksplozija. Reč je o manjem elektro kvaru koji je ubrzo saniran. Eksplozije nije bilo kako...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.